drie afbeeldingen van de finca

Het vakantiepark

come and paint with me on the heath, in the potato field, come and walk with me behind the plough and the shepherd come and sit with me, looking into the fire let the storm that blows across the heath blow through you. Make a change, look for it in the fields...

Vincent to Theo Letter 336

Dit vakantiepark omvat enige vakantiehuizen en appartementen van uitstekende kwaliteit en comfort. U kunt hier niet alleen volop genieten van de natuurlijke rust maar bovenal van de schoonheid van de natuurlijke omgeving. Gesitueerd tegen de heuvels en genesteld in een variante combinatie van flora en fauna. Het totale terrein van Finca el Moralejo omvat maar liefst 22 ha grond en kijkt uit over de ongerepte natuur van het Spanje van weleer.

Finca El Moralejo is gesitueerd tussen de witte dorpjes Tolox en Alozaina (A-366 tussen km 44-45) en maar 45 km verwijderd van de luchthaven Malaga. Finca el Moralejo ligt net buiten het Sierra de las Nieves natuurpark. Een van de laatste beschermde natuurparken van Europa.

Gelegen op een plek, afgescheiden van geluid, ideaal medicijn tegen stress en puur genieten van de rust van het platteland. Landschap van maar liefst 30 verschillende palmbomen, cypressen, vijgen-, amandel- en olijfbomen en gesitueerd naast een 25 ha bos.
Vakantiehuizen en appartementen volledig uitgerust met keuken, open haard, terras en omgeven door honderden olijfbomen. Ieder(e) ruimte heeft als thema een impressionistische schilder, de schilderijen zijn zorgvuldig gekozen en weerspiegelen het Andalusische landschap.

Finca El Moralejo herbergt in totaal voor 40 gasten gastvrijheid!

FINCA EL MORALEJO: "EL ARTE DE VIVIR"