drie afbeeldingen van de finca

Over ons

de familie Lensvelt

Zowat heel mijn leven lang ervaring in het hotel- en restaurantwezen. Na mijn opleiding Hoge Hotelschool Maastricht (1984-1988) in zowat alle uithoeken van de wereld gewerkt.

In 1989 naar Bonaire, een eiland in het Caribisch gebied verhuist, waar ik een succesvolle carriere heb afgesloten in verschillende sectoren als eigenaar van restaurant "Raffles", eigenaar van landhuizen project "Finca Verde" en de laatste 6 jaar directeur van het Lions Dive resort.

"Nice" ontmoet, charmante Colombiaanse vrouw, Nice was werkzaam voor Sorobon Beach Resort, een uniek resort op het eiland.
In 1991 getrouwd waarna 3 kinderen al snel volgden. Na van de mooiste jaren van Bonaire genoten te hebben, wilden we de kinderen wat meer voedingsbodem geven en na verschillende orientatietochten binnen Spanje werden we verliefd op AndalusiŽ, maar dan vooral het echte AndalusiŽ in de vorm van witte bergdorpjes, waar we dezelfde gemoedelijke dorpsfeer konden vinden die we gewend waren van Bonaire.

In 2002 hebben wij de grote stap gemaakt vanuit Bonaire en zijn we uiteindelijk neergestreken in het dorpje Tolox in Andalusië.
Tolox is een spectaculair en uniek wit dorp en ligt op minder dan 1 uur rijden van Malaga en 30 minuten van Marbella. Sinds 2003 zijn we de trotse eigenaren van het prachtige Finca el Moralejo en werken we samen met "La Casita" vakantiehuizen, waar we de beheerders voor omringende vakantiehuizen zijn.

Omdat we alle huizen persoonlijk onderhouden kunt U gerust contact met ons opnemen om aan Uw persoonlijke wensen te voldoen. Centraal staat uniek, natuur, cultuur, rust en persoonlijk.

Mijn profiel op Linkedin.com
Mijn profiel als ervaringsdeskunidige op "Het Roer Om"