drie afbeeldingen van de finca

Voor kinderen en ouders

Finca el Moralejo is Agro-toerisme op zijn puurst. Gekozen door Zoover als beste vakantiepark van Andalusie. In het hoogseizoen gedurende de schoolvakanties bezocht door de gezinnen met kinderen van ongeveer 5 tot en met 14 jaar oud. Juist buiten de vakantieweken bezocht door de wat flexibele ouders met kleine kleuters of babys. Er is een kinderbadje en alles is afgestemd op het welzijn van de kinderen. Een speeltuintje met zandbak, wip, schaakbord, glijbaan, schommel en miniatuur huisje om de kleuters het naar de zin te maken. Op het BBQ terras is een speelhoekje voor de kleuters met 'schatkist' waar ze onder toeziend oog van de ouders lekker vrij kunnen spelen.

Kinderen op de finca

Onze directe buurman wordt vaak bezocht die boert in allerlei pluimvee van struisvogels tot kippen.

De Andalusiers hebben een lunchcultur in plaats van een diner cultuur, zoals ons Nederlanders. Ouders hoeven niet te wachten voor restaurants te openen rond 9 uur(!) We koken graag op ieder tijdstip voor onze gasten en er bestaan babyfoons als de ouders wat later tot rust willen komen. Alles is hier op uw welzijn ingesteld.

Kinderen op de finca

Indien u halfpension vooraf besteld bij ons, geniet U overigens een flinke korting. Mocht U besluiten na een keer te eten bij ons toch voor de vrijheid te kiezen van koken in uw appartement of huisje, geven we graag die flexibileit. Alles is vrijheid blijheid bij ons.

Informeer!