drie afbeeldingen van de finca fotos van San Jacinto

San Jacinto

Villa San Jacinto is het laatste project toegevoegd aan Finca El Moralejo.

Slaapkamers: 7
Badkamers: 4
Keukens: 2
2 slaapkamers en suite. Aantal gasten: maximaal 14 personen
Faciliteiten

Het is een enorme villa wat de allure heeft van een kasteeltje.

San Jacinto is het hoogst gelegen huis en heeft volledige privacy, maar toch op loopafstand van al de faciliteiten van Finca El Moralejo.

De living alleen heeft maar liefst een oppervlakte van 130 m2 en daarom is San jacinto ook uitermate geschikt voor yoga groepen of andere workshops. Niet voor niets wordt deze grote "Cortijo" regelmatig door grote groepen gehuurd voor het geven van bruiloften, feesten en partijen, hetgeen geheel voor u en uw gezelschap op maat georganiseerd kan worden. Vanaf het terras kijkt men uit over de hele kustlijn van de provincie malaga. Van de hoofstad malaga tot aan de bergen van Marbella, op een heldere dag is de zee goed te zien en zelfs de Sierra Nevada met zijn sneeuwtoppen! Oprecht een unieke locatie.

Het huis koestert de ruimte en de inrichting is daar op afgestemd. Geen dure T.V.'s of fragiele installaties, de huur is dan ook voor u hier positief op berekend.

Ook een ideaal huis voor twee gezinnen, daar de villa opsplitsbaar is in twee, ieder met zijn eigen keuken. Maar zelfs voor een paar gasten wordt San Jacinto verhuurd en verkrijgt men toch volledige privacy, een perfect manier je eens in je leven kasteelheer en -vrouwe te voelen.