drie afbeeldingen van de finca fotos van de huizen en appartementen

Huizen en appartementen

Vincent & Paul Gauguin
Buiten de enorme villa San Jacinto zijn er drie huizen op het terrein van Finca el Moralejo De huisjes Vincent en Paul Gauguin (=Vincent 2) zijn copies van elkaar, het zijn intieme huisjes met twee slaapkamers en een slaapzoldertje wat de avontuurlijke aard van kinderen erg aanspreekt.
Open goed ingerichte keuke, open haard, overdekt terras, TV en wifi internet gebruik. Een video van de huisjes en appartementen kunt u vinden op La Casita

2 slaapkamers
1 slaapzolder
1 badkamer
Max. 6 personen (+ baby)

Ginoux
Het oudste gedeelte van Finca el Moralejo en ligt centraal voor het BBQ terras. Het is van oude stenen opgebouwd wat het een speciale sfeer geeft. Het heeft twee terassen. TV en wifi internet gebruik.

4 slaapkamers
2 badkamers
Max. 7 personen (+ baby)

De appartementen van Finca el Moralejo bevinden zich in de burchttoren van het project.

Appartement Bernard
In de basis van de burchttoren is appartement Bernard gesitueerd. Door het hoge plafond en het eigen terrasje en eigen parking is dit appartement uniek. Met grote wijntonnen in het appartement heeft het een heel eigen sfeer. Keuken, woonslaapkamer en badkamer met douche, TV en wifi internet gebruik.

Max. 2 personen (+ baby)

Appartement Cezanne
Op de begane grond van de toren heeft Cezanne gebruik van het hele terras met "Moorse" tuin. 1 slaapkamer en 1 woon-slaapkamer maken dit appartement geschikt voor 2-4 personen. Voorzien van o.a. open keuken en badkamer met douche, TV en wifi internet gebruik.

Max. 4 personen

Appartement Picasso
De penthouse op de bovenste verdieping van de burchttoren heeft 2 slaapkamers en een woonslaapkamer. Een wenteltrap geeft toegang tot de bovenste slaapkamer. Er is plaats voor 4-6 personen. Voorzien van o.a. open keuken en badkamer met douche, TV en wifi internet gebruik.

Max. 6 personen