drie afbeeldingen van de finca

Faciliteiten

het zwembad

Finca el Moralejo beschikt over een prachtig groot zwembad, centraal gelegen op het landgoed. Er zijn voldoende ligbedden voor de zonaanbidders maar er is ook een chiringuito voor schaduw om gewoon lekker in de hangmat te liggen. In de zomer met de zwembad lichten wordt hier tot diep in de nacht gebruik van gemaakt!

Op het pleintje van Moralejo is een kinderbad, waar zowel de jeugdige bezoekers als volwassenen zich kunnen vermaken.

Behalve het voetbal- en basketbalveldje is er ook een speeltuin waar een tennistafel, speelhuisjes, glijbaan, schommel en zandbak aanwezig zijn. Een paradijs voor onze jonge gasten.

Onze buurman "Esteban" heeft zowaar een heuze kinderboerderij met klein pluimvee tot struisvogels toe!

In de lente komt de herder met zijn schapen grazen op ons landgoed. Agro toerisme ten top!

Het op nog geen 3km afstand nagelegen dorp Alozaina, is het service dorp van al de omliggende dorpjes, er is een pomp station, supermarkten en een 24 uurs hospitaal.

het zwembad

We grenzen aan een 25 ha bos, waar de wat ervaren "hiker" in de onmiddelijke omgeving op avonturentocht kan gaan.

Het uitzicht op het meer dan 22 ha grote Moralejo spectaculair en op vele plaatsen zijn picknick zitjes, om gewoon te kunnen mijmeren, geplaatst.

Er is 24 uurs bewaking in de vorm van "Vlekkie & Frankie", onze kleine hondjes.

Publieke wasgelegenheid vindt U in het "Anton Pieck" huisje achter "Ginoux".v

Op het hele complex kan gebruik gemaakt worden van wifi internet, daar waar het bereik wat minder is, is het BBQ terras een uitkomst.

HHet BBQ terras is het centraalste en intiemste plek van Moralejo, mocht het wat slechter weer zijn wordt er binnen gedineerd. Ouders kunnen gebruik maken van babyfoon of met hun kinderen op elk gewenst tijdstip. Gezien de late dinercultuur van de Spanjaarden, beslist geen luxe!