drie afbeeldingen van de finca

Activiteiten rondom Finca el Moralejo

Paardrijden
Paardrijden midden in het “Sierra de las Nieves” park behoort tot de mogelijkheden. Deze manege bevindt zich midden in het beboste park en dus ook in de zomer geeft dit voldoende schaduw. Onder gids begeleiding kunt U tours maken van 2 uur tot 3 dagen (!) met overnachtingen in authentieke Spaanse cortijos. Ervaring is niet nodig, men houdt hier rekening mee. Wel gelieve aan te geven of U ervaring heeft of niet. Voor de professionele ruiters onder U, we hebben ruiterpakketen voor een volledige week, inclusief huurauto, voor max 12 Personen.

horse riding

Alle dagen mogelijk Begeleiding in Spaans/gebrekkig Engels
Minimaal 2 personen Prijs 35 Euro p. p. (2 uur)
Reserveren min. 1 dag vooraf. Minimale leeftijd 7 jaar.
Plaats: El Burgo
Reistijd vanaf Finca El Moralejo 20 min.

Wandelen/Hiking
Het park, de witte Andalusische dorpjes zijn in al hun natuurschoon perfect voor wandelaars. Eindeloze mogelijkheden. Stafkaarten voor de professionele wandelaars, routes in de dorpjes om tevens cultuur op te snuiven, georganiseerde wandelroutes onder leiding van een gids in het park, behoort allemaal tot de mogelijkheden. Via mail kan ik u alle kaarten per dorpje sturen, indien u dit wenst.

Dagtours
Stap in en laat U verassen…!
Begeleiding in Nederlands/Engels
Minimaal 4 personen (Bent u met tweetjes raden wij U aan voor woensdag te reserveren, zodat hopelijk met een tweede stel aan dit minimum voldoen kan worden)
Prijs 80 Euro p. p.
Hele dagtocht inclusief lunch of picknick
Reserveren min. 2 dagen vooraf.

Wat dacht U van nog ongerepte natuur, picknicken in een natuurreservaat, met authentieke Andalusische heerlijkheden. Grotbezichtingen en archeologisch museum, antieke olijfmolen, wandelen naar een geweldig uitzichtspunt met zicht op zee of meren of een bezoek aan Malaga maar dan met net even andere hoogtepunten.

Wij verzorgen, op geheel persoonlijke wijze, dagtochten door de schitterende natuur van de “Sierra de las Nieves” met een comfortabele Landrover.

Kayakking
In de meren van Ardales kunnen kayaks en waterfietsen gehuurd worden.

kayakken

Mountainbike Tours
Een fantastische manier om aktief te zijn in dit natuurschoonlijke land. Veel beboste gebieden (schaduw) en een perfecte begeleiding. U kunt verschillende tours beleven, van moeilijkheidsgraad beginners tot ervaren mountainbikers, van cross-country tot en met tours langs de kust.

Gesloten Woensdag Begeleiding in Engels
Minimaal 2 personen Prijs vanaf 50 Euro p. p. Reserveren 4 dagen vooraf.
Minimale leeftijd 13 jaar.

Voor groepen kunnen ook akticiteiten als berg beklimmen, trekking, grotbezichtingingen, paintball etc. georganiseerd worden.

Informeer!